Een nieuwe tijd, een nieuwe wereld vraagt om een juiste aanpak..
Schakel daarom tijdig

Rosa van Veen – directeur bch online bv

Enkele gevolgen van de Corona crisis

150.000 bedrijven failliet eind 2020 in Nederland.

De lock down wordt versoepeld, maar kan ook weer worden aangescherpt.

Mensen werken thuis, zijn minder in verbinding, afgeleid. Ervaren stress, maken zich zorgen en de motivatie zakt weg.

273.00 baanverliezers in maart 2020 ten opzichte van december 2019.

Waar staan we voor bij BCH Online

We gaan voor een landelijke bezetting met ZZPers om een positief rimpeleffect te creëren.
We staan klaar voor de nieuwe maatschappij en zullen ondernemers grootschalig gaan steunen in de vorm van ‘afstandcoachen’.

Ondernemers hebben positieve gedachten nodig, durf en juiste doelstellingen om het hoofd weer snel boven water te krijgen

What we do

BCH is expert op het gebied van alle vormen van online coaching voor; Bedrijven, Business Coaches en Ondernemers.

Samen met een landelijk team experts op het gebied van alle facetten van online coaching. Wij voorzien bedrijven van juiste online leidinggevende tools om personeel te motiveren, zorginstellingen om cliënten te coachen. Wij doen dit met een landelijk team trainers met een achtergrond uit het bedrijfsleven. Tevens leiden wij onze eigen trainers op, voorzien van juiste online coach-accredtiaties en certificering

Aanbod

Wij geven online training, cursus en ondersteuning in:

  • online effectief werkende gesprekstechnieken met wetenschappelijk resultaatgerichte onderbouwing.
  • Online effectief leiding geven.
  • Omgaan met verschillende vormen van online coachen en ondersteuning aan personeel & cliënt.
  • Werken met online technieken.

Why?

2020 is getroffen door een ingrijpende crisis. We hoeven geen cijfers te horen of te zien om te begrijpen dat het levensingrijpend is wat er momenteel gebeurd. Veel bedrijven hangt een zware tijd boven het hoofd. Echter helpt ‘zwaar’ denken ons niet verder…  

We zullen moeten schakelen en gezamenlijk verder moeten. Bedrijven die willen voorbestaan zullen zich flexibel voor nieuwe kansen en perspectief moeten open stellen. juist in deze tijd is een beetje ‘hulp’ in positief denken, schakelen waardevoller dan ooit!  

Een manager welke gewend is aan face-to-face contact om werknemers goed leiding te geven moet enorm schakelen als dit digitaal overgezet wordt. de gehele bestaande aanpak geldt niet meer. 

Medewerkers verliezen motivatie omdat zij ‘verbinding’ missen.  

Online bedrijfsondersteuning en coaching vergt een geheel andere aanpak. Wij helpen bedrijven om snel en zorgvuldig te schakelen, te voorzien van juiste mindset en tools om goed uit de crisis te komen. Managers krijgen de juiste tools in handen en medewerkers raken gemotiveerd. 

Bedrijfscoaching online ondersteuning

“Aandacht voor alle ingrijpende gebeurtenissen en maatregelen nu, denken in mogelijkheden maken ons sterker en doen ons verder komen in de toekomst”

Mission & Vision

Wij geloven dat de wereld er binnen nu en het komende jaar er drastisch anders uitziet. We zien ondernemers en bedrijven welke het moeilijk hebben in deze tijd. 

We zijn diep overtuigt van onze positieve benadering in deze tijd. Ook deze crisis komen we goed uit met zijn allen. Je moet innovatief zijn, snel kunnen schakelen en tijdig hulp kunnen inroepen. 

We zien het positieve effect van juiste ‘tools’ op het gebied van onlinecoaching voor medewerkers en cliënten binnen organisaties en bedrijven.  Online (thuis)werken is de komende jaren niet meer weg te denken in onze maatschappij. Wij helpen bedrijven, ondernemers en zorginstellingen op de juiste weg in online werken.

How


Middels ons landelijk netwerk van deskundige trainers trainen wij bedrijven, personeel, ondernemers en Business Coaches in resultaatgericht online coachen.

We trainen onze klant online en nemen hen mee in alle (gewenste) facetten en techniekenn van het online coachen. Middels deze ervaringsleer wordt het gemakkelijk voor de deelnemer de online technieken (eventueel) zelf te leren en toe te passen.
Hoe